Popcorn time

Finns det något bättre sätt att avsluta en söndag på? Jag skulle inte tro det.
Tidigare idag så har jag varit i tvättstugan och uppe på gymmet och förbränt lite kalorier. Jag kan inte tänka på något annat än studenten, det är snart bara 1 vecka kvar!
Jag har allt jag behöver nu till studenten och jag kunde inte längta mer. Dessutom så kommer jag få känna på lite hur det känns nu på fredag. Min vän Isabelle tar studenten och jag ska spendera dagen tillsammans med henne och mass andra för att fira!
Men nu ska jag njuta till en mysig film och sedan gå till sängs, puss på er.
 
 

Favorit Mascara

För några månader sedan köpte jag en ny mascara, eftersom att jag inte riktigt tyckte att den jag hade innan levde upp till mina förväntningar.
Så jag gick in på Sephora och köpte mascaran Better Than Sex från Too Faced för typ 300kr. Och jag är super nöjd! Borsten är ganska stor och har en timglasform vilket jag föredrar och konsistensen är bara underbar.
Den ger mina fransar både volym ocg längd vilket jag strävade efter, den går också bort väldigt lätt utan att kletas ut överallt.
 
 

Lemonade

Jag sitter just nu mitt uppe i allt det sista som jag har kvar att göra i skolan!
Och till detta så sitter jag och smuttar på Brämhults Lemonad och jag älskar den. Jag är ett stort fan av sura drycker och denna är bara helt otrolig. Den ger mig lite extra energi till allt pluggande så jag rekommenderar den skarpt.