Blodtrycksfall

Efter gårdagens incident som jag kommer gå mer in på snart så känner jag mig riktigt trött.
Jag var påväg till skolan i går morse, och när jag väl står på tåget så börjar jag må riktigt dåligt. Det började med att jag blev svettig så jag tog av mig min halsduk och det känndes bättre. Men jag började sedan svettas ännu mer med följd av illamående. Jag stod och försökte koncentrera mig på att jag strax skulle gå av. Men jag blev extremt yr och trotts alla människor så satte jag mig på golvet för att hämta andan. Där hade jag oturen att behöva ställa mig upp på en gång p.g.a att folk skulle av, nu var det bara en station kvar tills jag skulle gå av. Jag blev bara mer och mer stressad. 
När tåget kommer till T-centralen är jag svag, jag skyndar mig av för att hitta någonstans att sätta mig. Det finns ingen sittplats överhuvudtaget och jag är otroligt nära på att tappa fokus och svimma. Jag sätter mig på en av stångarna som finns på marken för att sedan hämta andan ännu en gång.
Jag såg otroligt dåligt och kännde hur min kropp blir tyngre och tyngre. Jag bestämde mig då för att åka hem när jag kände mig stark nog för att gå.
På hemvägen känner jag mig inte alls kry utan jag mår extremt dåligt, jag var yr och illamående. Klockan var inte så mycket så jag åkte direkt till vårdcentralen för att få lite hjälp tänkte jag.
 
Där fick jag sitta i över 1 timme innan jag fick träffa en läkare. Jag talade om att jag hade fått såhär förr ett flertal gånger men aldrig riktigt så extremt som då. Och eftersom att jag fått vänta över 1 timme så var jag under besöket inte yr längre. Jag var endast illamående och extremt trött. Hon kollade mitt blodtryck samt kollade min puls. Allt verkade då vara i sin ordning. 
Jag var extremt irriterad över att ha fått vänta så länge utan att få någon hjälp. hon sa bara att jag haft ett blodtrycksfall men borde kolla upp det.
Så jag bokade en tid för ett nytt besök. Under de besöket ska jag få träffa en ny doktor som ska starta en utredning för mitt blodtryck. Innan dess så ska jag gå på drop-in för att ta ett blodtryckstest. 
Så nu kanske jag kommer få svar på varför jag konstant får som jag fick igår. Jag hoppas inte det är något för allvarligt och att det kommer att lösa sig.