Blodtrycksfall

Efter gårdagens incident som jag kommer gå mer in på snart så känner jag mig riktigt trött.
Jag var påväg till skolan i går morse, och när jag väl står på tåget så börjar jag må riktigt dåligt. Det började med att jag blev svettig så jag tog av mig min halsduk och det känndes bättre. Men jag började sedan svettas ännu mer med följd av illamående. Jag stod och försökte koncentrera mig på att jag strax skulle gå av. Men jag blev extremt yr och trotts alla människor så satte jag mig på golvet för att hämta andan. Där hade jag oturen att behöva ställa mig upp på en gång p.g.a att folk skulle av, nu var det bara en station kvar tills jag skulle gå av. Jag blev bara mer och mer stressad. 
När tåget kommer till T-centralen är jag svag, jag skyndar mig av för att hitta någonstans att sätta mig. Det finns ingen sittplats överhuvudtaget och jag är otroligt nära på att tappa fokus och svimma. Jag sätter mig på en av stångarna som finns på marken för att sedan hämta andan ännu en gång.
Jag såg otroligt dåligt och kännde hur min kropp blir tyngre och tyngre. Jag bestämde mig då för att åka hem när jag kände mig stark nog för att gå.
På hemvägen känner jag mig inte alls kry utan jag mår extremt dåligt, jag var yr och illamående. Klockan var inte så mycket så jag åkte direkt till vårdcentralen för att få lite hjälp tänkte jag.
 
Där fick jag sitta i över 1 timme innan jag fick träffa en läkare. Jag talade om att jag hade fått såhär förr ett flertal gånger men aldrig riktigt så extremt som då. Och eftersom att jag fått vänta över 1 timme så var jag under besöket inte yr längre. Jag var endast illamående och extremt trött. Hon kollade mitt blodtryck samt kollade min puls. Allt verkade då vara i sin ordning. 
Jag var extremt irriterad över att ha fått vänta så länge utan att få någon hjälp. hon sa bara att jag haft ett blodtrycksfall men borde kolla upp det.
Så jag bokade en tid för ett nytt besök. Under de besöket ska jag få träffa en ny doktor som ska starta en utredning för mitt blodtryck. Innan dess så ska jag gå på drop-in för att ta ett blodtryckstest. 
Så nu kanske jag kommer få svar på varför jag konstant får som jag fick igår. Jag hoppas inte det är något för allvarligt och att det kommer att lösa sig.

 
 

Time goes by

Jag har väntat över 6 veckor på min jäkla dator från skolan och har fortfarande inte fått den.
Jag har inte ens fått någon form av uppdatering heller på om den går att laga eller vad det nu är som är problemet. Dessutom så har jag varit där och klagat ang att det tar sådan lång tid. Och fortfarande inget... Jag kommer att gå dit i morgon och kräva svar... Jag behöver verkligen min dator för att kunna göra allt som jag vill göra.
Jag tycker att det är extremt irriterande att skolan inte gör något åt detta. Deras lånedator jag har suger. Den hackar och är långsam samt stänger ned program när jag använder dom. Det är otroligt frustrerande och jag har verkligen tröttnat.

 
1

Save The Arctic

Jag ramlade in på ett av Linn Ahlborgs inäll ang en namninsamling för att rädda Arktis samt dess levande varelser.
Och eftrsom att jag tyckte att det var ett jätte bra och värt inlägg så ska jag nu "kopiera" det så ni också kan gå in och skriva på om ni har lust.
 
Anledningar till att skriva på! (taget från Linns blogg)
Isbjörnarna – Utan havsisen får exempelvis isbjörnen problem att både jaga, vila och fortplanta sig. Om vi inte gör någonting nu varnar experter för att isbjörnarna kommer att vara helt utdöda om 100 år.

 Stoppa oljeborrning - Om oljebolag tillåts borra på en av världens mest extrema platser, så är det inte frågan om ett oljeutsläpp kommer ske – utan när. Oljan kan dessutom läcka i flera år och röra sig under islagret obemärkt och förgifta stora områden.

 Rädda vår planet - Arktis fungerar som vår planets kylskåp, men klimatförändringarna gör att det värms också upp dubbelt så snabbt som resten av världen. Bara under de senaste 30 åren har 75% av sommarisens volym försvunnit.

** Jag skulle verkligen uppskatta om ni skrev under, det tar max 1 minut. Namninsamlingen finns här. **