Hett ämne

Under den tid då den efterlängtade filmen 50 Shades of Grey kom ut så har det bubblat upp en massa hat, anklagelser och negativa kommentarer om inte bara filmen utan också om böckerna.
Och om jag ska vara helt ärlig så förstår jag mig inte alls på det. Jag är en av dom som verkligen älskar böckerna! Jag har läst alla tre, så jag vet vad som händer och jag vet vad jag läst.
Jag har också sett filmen tillsammans med min pojkvän, syster och bästa vän.Vi alla tyckte om filmen och hade inget annat att säga mer än att vi tyckte det var tråkigt att de inte hade med så mycket detaljer som visar viktiga saker från boken.
Men anklagelser om att 50 shades har smutsat ned BDSM är helt vrikade... Jag tror inte att folk begriper vad BDSM är och vad det står för. Det vi fått se i filmen är inte alls i närheten till "riktig" BDSM.
Jag tycker helt ärligt att det är ganska vackert gjort. En annan anklagelse är att det är ren våldtäckt... 
På riktigt? Våldtäckt? Jag har aldrig hört något så chockerande... Uppenbarligen så vet dessa människor inte vad filmen handlar om, dom har inte ens försökt att förstå. Anastasia är med på allt från början och hon gör inget som hon inte vill.
För er som inte förstår här är en liten info-text.
 
50 Shades är en erotisk triologi som är romantisk och befriande.
Böckerna handlar om Anastasia Steele som intervjuar den framgångsrike företagaren Christian Grey och blir både attraherad och skrämd av honom. Övertygad om att deras möte gått dåligt gör hon allt för att glömma honom, ända tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.
Naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser att hon fallit för honom. Och när han varnar henne för att komma honom för nära blir hon bara mer intresserad.
Men Grey plågas av sina inre demoner och styrs av sitt kontrollbehov. Genom deras passionerade kärleksäventyr lär sig Ana mer om sina egna begär, samtidigt som hon lär känna de mörka hemligheter som Grey håller dolda för världen.

Alltså så är detta en berättelse om två olika personer som finner varandra och driver varandra till de bättre.
Jag skulle ge er alla haters tips på att läsa böckerna och göra en reserch på just BDSM och kolla gärna på bilder också. Om du fortfarande har samma åsikt är det upp till dig men jag tror inte att du fortfarande kommer ha samma syn och åsikt om filmen/böckerna.
Sen har vi också dom som inte säger något utan helt enkelt bara inte tycker att filmen eller böckerna är bra och det accepterar jag. Men att komma med orelevanta kommentarer och sprida hat om något som inte är riktigt sant driver mig till vansinne.