Finest Awards 2015

 

Dags att rösta på finalisterna till Finest Awards! Jag har röstat och det borde du också som är lika insatt i bloggar som jag. (klicka här)

Onsdagen den 25 mars är det dags för Finest Awards. Som vanligt delas nordens största blogg- och nöjespris ut på Café Opera i Stockholm. Och det är din röst som avgör

I år presenterar dom en hel del nya kategorier, bland annat Hederspriset som syftar till att hylla en person som haft stor betydelse i bloggvärlden genom åren. Sedan vill de rösta fram årets youtube-kanal.

Fram till den 14 mars kan du rösta dagligen på dina favoriter i alla kategorier. Vilka som får komma upp och ta emot priser på galan avgör du!

 

Såhär har jag röstat!

Årets beautyblogg: Linda Hallberg
Jag läser Lindas blogg dagligen delvis för att få inspiration till mina egna skolarbeten och också för att jag ser upp till hennes arbete. Hon jobbar som makeup artist, något jag är väldigt intresserad i och jag tycker att hon är enormt duktig på det hon gör.
 
Årets blogg träning/hälsa/idrott: Ida Warg
Ida är någon som jag känner att jag blir inspirerad ifrån till att leva ett mer hälsosammare liv. Hon visar också övningar som hennes läsare kan delta i och jag känner helt enkelt att hon förtjänar det.
 
 
Årets inspiratör/engagemang i sociala medier: Molly Sandén
Otroligt svår kategori! Jag tycker att tre tjejer verkligen är värd denna titel. Men jag valde Molly eftersom att jag känner att hon inspirerar andra unga tjejer och killar som har sina innre demoner. Hon är en otroligt begåvad och smart tjej som verkligen har gjort en hel del för sina fans osv. Hon är dessutom världens gulligaste och vill ingen något ont!
 
 
Årets modeblogg: Kenza Zouiten
Två ord 'Mode drottning'
 
 
Årets modebutik online/fysisk: Nelly.com
Nelly erbjuder en hel del saker från olika märken och jag har aldrig blivit besviken! Jag älskar att det finns ett så stort utbud och jag blir alltid kär i något. Därför tycker jag att nelly.com är bäst!
 
 
Årets nattklubb/Klubbkoncept i Stockholm: Café Opera
Endast för att det är ett ställe som jag jobbat på och tycker om lokalen, personalen osv.
 
 
Årets personliga blogg: Keela
Keela har delat med sig en mängd privata saker som t.ex hennes skulder osv och därför tycker jag att hon är värd detta pris eftersom att hon fortfarande tar tag i saker och ting och fortsätter att inspirera!
 
 
Årets podcast: Andrea och Matilda
Enbart för att det är den enda pod jag lyssnat på. Jag är inte så mycket för podcasts.
 
 
Årets toppblogg på Finest: Rebecca Edenström
Jag röstade på Rebecca eftersom att hon tidigare studerat i min skola och jag tycker att det är kul att se att det går bra för henne. Jag känner inte henne och jag har aldrig pratat med henne men vi har mycket gemensamt och jag gillar hennes blogg.
 
 
Årets youtubekanal: Therese Lindgren
 
Lätt! Älskar Therese och hennes videos, en så go och härlig tjej! Jag bara älskar!
 
Blogg: Årets nykomling: Samir Badran
Utan tvekan! Jag gillar Samirs blogg, den är personlig och han skriver ut sina åsikter och han är med i kampen mot mobbing. Så jag tycker helt enkelt att han ska vinna detta eftersom att han dessutom är super rolig och en skön snubbe helt enkelt.
 
 
Blogg: Hederspriset: Isabella Löwengrip Spångberg
Här har vi väl en Blogg drottning så det sjunger om det! Om inte Isabella är en stor bloggerska samt inspirationskälla för många av er så dör jag nog. Isabella är någon som alltid har bloggat och jag bara tycker hon är en så cool tjej som verkligen tar ställning och ja, I adore her!