Waffle kind of day

 
Jag sitter nu och äter frukost och planerar att börja läsa min nya bok Grey. Dagen ser ut som vanligt för mig, jag ska "jobba" kl 11 och sen hem igen för att tvätta en snabbis. Efter det har jag en tid hos tandläkaren vilket är nervöst eftersom att jag är lite skraj för just tandläkaren. Men när det är över så mår jag bättre och då ska jag hem igen och tvätta ännu mer p.g.a att jag verkligen måste.
Kvällen får vi se hur den blir, förmodligen ska jag piffa till mig lite och bli brunett, stay tuned puss.
 
1

Tröttmössa

Gosh hörrni! Jag har verkligen en konstig dygnsrytm... jag somnade väldigt tidigt i måndags och vaknade mitt i natten så jag gick upp och var vaken till bokstavligen 13:00 igår och då var jag döds trött. Så jag har sovit sen dess och vaknade nu strax innan kl 02... Jag vet inte riktigt om detta kommer fixa sig eller om det bara kommer bli värre då jag sovit bort nästan hela sommaren. Inte för att det gjort så speciellt mycket med tanke på vädret vi haft. 
Appropå vädret så är det ju jätte fint nu på dagarna, så imorgon/idag så ska jag ut och sola tillsammans med två av mina vänner, Nadja och Frida. 
Nu ska jag sätta på en film och hoppas på att timmarna flyger förbi...
 
 

Hur härlig?