Repris: Tips för hälsosammare liv

Steg 1: Det är ingen idé att börja träna samtidigt som du försöker hålla en diet så steg 1 är alltså...
Börja med att äta rent och få in det till en rutin då du inte känner sötsug eller små hunger efter småätning.
På så sett så kommer det inte vara så speciellt svårt när du börjar träna eftersom att du bara behöver fokusera på en sak och det är träningen. Maten och det har redan blivit en del av din vardag och du tänker inte på att du behöver hålla ett viss mått av kalorier, kolhydrater eller järn. Du blir mer fokuserad och det ger bra resultat, så lyd mitt råd att dra ned på sötsakerna och dra upp på det gröna!
 
 
Steg 2: Visste ni att 8 glas vatten om dagen för otroligt mycket för din hud och din kropp. Det ger dig en enorm mängd energi och du orkar mycket mer av din dag, mer än vad du tror. Så få in det som en rutin, drick högst 8 glas vatten om dagen och se skillnaden själv. Din hud kommer stråla och du kommer inte se så grå och sjuk ut hela tiden p.g.a att vattnet renar din kropp satt säga.
 
 
Steg 3: Något som också alltid bör prioriteras är din skönhetssömn. Det kallas så eftersom att du faktiskt blir vackrare när du sover. Kroppen får vila och på något sett renas och därför så bör du alltid sova 8 timmar per natt. Gå och lägg dig den tid som får dig att sova 8 timmar innan du stiger upp. Det är viktigt med sömn eftersom att det ger också en massa energi, om du sover för lite så försämras din kropp och om du sover för mycket så ger det ungefär samma effekt.
 
 
Steg 4: Börja din träning i lagom tempo dvs börja inte med att träna 5 gånger i veckan utan 3 med vilo dagar. Tänk på att din kropp inte är van vid att du tränar och igenom att chocka kroppen med 5 gånger i veckan så överanstränger du din kropp och du kan bli sjuk och väldigt trött. Så att träna 3 dagar i veckan så här i början är bra, du får inte ha för brottom med att träna och gå ned i vikt eftersom att detta tar tid.
När du sedan blivit van i att träna då kan du självklart plusa på dagarna bara du mår bra och vill. Men tänk för gudsskull alltid på att inte träna när du är förkyld, sjuk eller har hosta! Det är extremt farligt för kroppen för det kan leda till att du aldrig blir frisk och att du försämrar dig själv! Så ligg hemma och ta det lugnt när du inte mår bra.
 
 
LYCKA TILL!