Solo Paus

 
Dags att stanna upp en liten stund och sätta sig och läsa SOLO. Jag har gjort väldigt bra framsteg och är snart klar faktiskt! Jag längtar så till på söndag då set är 1a advent! 
1

It's a total mess

Jag håller för fullt på i mitt rum med all organisering och rensning osv... Det är väldigt jobbigt samt påfrestande, mer än jag trodde i varjefall. 
Jag har ingen aning om varför jag låtit det bli så som det blivit... Jag lämnar ju bara en massa jobb till mig själv. Pucko om ni frågar mig.. Jag måste göra en massa saker steg för steg och detta kommer att ta ett tag. Men jag har gjort ett schema för hur allt ska gå till väga och på söndag ska allt vara klart samt pyntat!
Förhoppningsvis så kan en familjevän komma och hjälpa mig med mina sminklampor också nu till helgen.
Jag håller verkligen mina tummar för jag kunde inte vara mer förväntansfull!
Jag ska återgå till mitt pågående pyssel, kram på er.
 
 
 


New love

Jag har tidigare inte lagt märke till Ed Sheeran så mycket som jag borde ha gjort.
Han syns inte lika mycket som andra kändisar eller ja han har inte synts på det sättet förens nu. Han blir större och större och jag gillar honom verkligen.
Jag satt mig ned med mina hörlurar och spelade hela hans låtlista och jag föll för han! 
Texterna är så rena och hans röst desamma, han är en enormt duktig artist och så clean. Han är någon jag verkligen ska hålle ett mer öga på när det gäller hans musik!
Han är en sådan artist som inte behöver göra sig själv sedd utan han behöver bara släppa en singel och folk älskar den...