Tingeling&Piratfen

Disneys-The-Pirate-Fairy  

I går kväll så såg jag den nya disney filmen Tinkerbell and the pirats fairy och jag gillade självklart den. Så bara för att jag tyckte om den så mycket så ska jag rekommendera den till er. Speciellt om ni gillar tecknat och disney så ska ni självklart titta på den! Jag skulle beskriva filmen som en typisk disney film vilket jag tycker om. Det handlar om vänskap, missförstånd och kärlek så det är som vanligt. Här är en liten beskrivning på filmen som jag kopierat från Sf Bio. Den missförstådda stoftvaktar-älvan Zarina stjäl Älvdalens allra mest betydelsefulla ting: det blåa älvstoftet . När Zarina flyger iväg för att slå sig samman med pirater måste Tingeling och hennes älvvänner ge sig ut på sitt livs äventyr för att få tillbaka stoftet. Men när de förföljer Zarina vänds dears värld upp och ner. Tingeling och hennes vänner upptäcker att deras respektive talanger har blivit utbytta och de inser att tiden är knapp när det gäller att försöka få tillbaka det blå älvstoftet och övertala Zarina att komma med hem. Så vänta inte gå och se den!

1

Pollen is my devil

Vaknar upp och känner mig helt OK... Men när jag väl ställer mig upp så är det som om ett energifält bara drar över mig och jag mår piss. Det kliar fruktansvärt mycket i min näsa, mina ögon känns kladdiga, jag är jätte snorig och det börjar tjockna till i halsen. Det finns nog bara 1 enda förklaring till detta och det måste vara The one and only.... Pollen. Jag hatar pollen! Det har aldrig varit något problem förr men för ca 4 år sen så var jag tvungen att bli allergisk mot pollen. Det är absolut fruktansvärt om man inte tidigare än van osv... Jag menar 4 år och jag är fortfarande inte van! Självklart så har jag allergi piller men det kickar fortfarande in om jag inte tar dom. Usch vad jag hatar pollen och dagens väder ska vi inte tala om. Nej usch på hela denna dag, tack för mig!

skarmavbild_2014-01-22_kl_144917_52dfcc7be087c336ccaecbb8

Tänker tillbaka

Så många minnen man bär med sig efter varje år man lever... Jag saknar vissa tider och stunder i bland men då kommer jag också på att göra saker och ting bättre. "Du lever det liv du låter dig själv leva" detta citat stämmer in ganska så bra! Det finns massa saker vi alla kan göra i vår framtid och skapa oförglömliga minnen! Jag längtar redan tills det är dags att skapa roliga och nya minnen. Min favorit årstid att skaffa dom måste nog vara sommaren.

Skärmavbild 2014-03-31 kl. 08.29.38