Tuff start

Mina tankar är överallt... Det känns som om hela månaden redan flugit iväg fast det knappt gått 1 vecka.
Jag har mått super dåligt och verkligen gått igenom en kris. Detta har gjort så att jag inte har skött min hälsa eller skola. Det är jätte jobbigt att må som jag gör men det är på bättringsvägen men än så flödar tankarna stup i kvarten. Detta är en anledning till att jag sover dåligt och jag sköter helt enkelt inte mitt liv. Jag är isolerad och det suger extremt mycket... Nästa vecka ska jag börja ta tag i mitt liv och vända på steken. Jag är ett väldigt lätt offer för mig själv och jag hatar att jag är så självkritisk och att det går ut över de som jag jag bryr mig om. Det är slut med detta nu i varje fall! 
Jag ber om ursäkt om ni tycker att detta inlägg var helt onödigt. Men jag kände helt enkelt för att skriva av mig lite och försöka fastställa att jag ska ändra på saker och ting.

 

Weak Heart

 
Nej asså sluta! Jag älskar Zara Larssons nya låt so much!
Jag har alltid gillat hennes låtar och tycker att hon är en sjukt söt tjej och är glad för hennes skull, att det går bra för henne osv.
Jag hörde denna låt tidigare idag och föll direkt och sen såg jag videon som verkligen fick mig att sakna ridningen och naturen! Jag är helt enkelt kär!
Så låten går på repeat här hemma och hela familjen tycker om låten vilket bara gör saken roligare. Trevlig helg på er!

1a December

Det är första December och vad innenär det? Jo det är dags att öppna första luckan på adventskalendern och njuta av en varm kopp choklad varje morgon till ett avsnitt av julkalendern!
Det är också tid för att köpa alla julklappar och sedan pyssla ihop ett fint paket till var och en av dina nära och kära.
Jag har i varjefall njutit av själva känslan att öppa min kalender tillsammans med mina små syskon! 
Det är så kul att se dom tycka om julen lika mycket som jag! Och alla pynten är så fina, det får verkligen huset i en mysig stämning!
Även fast mina skor inte håller med så hoppades jag lite på att vår lilla ort skulle vara täckt i snö. Men men det kommer nog, jag önskar er alla en trevlig kväll, puss!
 
 
1