Bokmal

Jag har på senaste tiden blivit extremt fäst vid att läsa böcker. Jag finner ett lugn i det som jag annars inte får och för en stressad person så är det väldigt skönt. Innan jag reste i sommar så köpte jag en bok ihop om att jag skulle läsa den. Och så fort jag kom hem så började jag och nu är jag helt fast i den bokserien. Jag har läst ut 2 av 3 böcker och längtar tills jag kan beställa den sista boken! Nu har jag ännu en bok jag ska läsa medan jag väntar på den sista boken av 50 Shades...

SAM_2385

 

Skolstart

Sista skolåret har nu börjat och jag är mer än förberedd inför detta skolår. Vår skola har nu flyttat in till stan, Kungsholmen närmare bestämt. Lokalerna är jätte fina och skolan känns riktigt seriös för tillfället vilket vi alla elever har suktat efter. Jag har positiva tankar nu över skolan och hoppas verkligen att jag klarar av det samt att skolan håller sina löften.

För alla er som inte vet vad för skola jag går i och vad för program så kommer det nu lite info. Jag har pluggat på Plusgymnasiet inriktning Stylist nu i 2 år. Så jag har 1 år kvar nu innan jag tar studenten. Min skola har flera olika inriktningar och det har varit lite krångligt för oss elever och skolan. Men nu verkar saker gå mot ljusare tider och jag hoppas verkligen de nya åk 1 eleverna får uppleva endast bra saker! Jag kommer att försöka blogga så mycket som det bara går om skolan. Det finns många av er som är intresserade av just stylist programmet så ska försöka dela med mig av min utbildning.

Jag har inskaffat mig en kalender detta år och hoppas verkligen att jag har användning av den. Vi kommer inte börja med vanliga lektioner förens nästa vecka så det är lite pirrigt. Mitt schema är i varje fall jätte soft men funderar på att lägga till Engelska... Mer om skolan blir det senare, kram på er!

SAM_2373

Min resa till turkiet

[youtube]http://youtu.be/sMNJvHk5-CQ[/youtube]