Nu ska vi åka!

Och som jag sa så ville mamma shoppa :D
Haha så vi åker mycket tidigare till då afärerna presis har öppnat hehe, så vi ses när jag kommer hem puss!!

Godmorgon Bebisar!

Som ni vet ska jag till gyn idag, typ vid elva ska jag vara där, jag venne vad dom ska göra riktigt, men de ska undersöka mig sen kanske jag ska ta blodprov ;( sen ska jag skaffa p-piller, hoppas vi skaffar för 12 månader, orka skriva ut för 3 eller 6 och sedan vänta på dom :rolleyes: haha så jag kommer säga att jag vill ha för 12 månader :thumbup:

Sedan efter det hoppas jag självklart att mamma föreslår att vi går till Farsta C och ögon shoppar fast det leder till att jag får någon haha ;P hoppas, hoppas, hoppas hahaha!!
Så när jag kommer hem kommer jag fixa designen till Elin och Elin, sedan träna lite, duscha, träffa Ollie.. det blir bra :cool: men nu ska jag visa er dagens outfit och facelook hehe""
Dags att sova!

Ska iväg vid typ tio imorgon säger mamma, vi drar till dom i Farsta, ganske så nervös :P Fast jag får hjälp mot min PMS och p-piller så jag blir nöjd :)

Aja resten av dagen så kommer jag träffa Oliver och sedan gå ut med de andra, och jag ska blogga så mycket som jag har tid med, juste måste fixa några tjejers design :o hade glömt det! shit haha sorry!
Men ni får alla ha det så bra så skriver jag imorgon puss!